Pronađite savršenu nekretninu u Hrvatskoj

Kupite. Prodajte. Investirajte.

Nekretnine

Posljednje objave

Hrvatska pošta provodi pilot-projekt mjenjačnice kripto valuta

Hrvatska pošta provodi pilot-projekt mjenjačnice kripto valuta

Dok poštanske ustanove ponekad nude bankarske usluge, Hrvatska pošta želi pokrenuti nacionalnu uslugu mjenjačnice za kripto valute. U testnoj fazi Hrvatska pošta sada nudi razmjenu kripto valute u tri poštanska ureda u gradu Zadru – mjestu koje je popularno turističko odredište. Hrvatska pošta u četvrtak je priopćila kako će probna faza omogućiti da se procjeni…
Novi britanski premijer je obožavatelj Dalmacije

Novi britanski premijer je obožavatelj Dalmacije

Britanija dobiva novog premijera. Boris Johnson u srijedu, 24. srpnja preuzima dužnost, nakon što je pobijedio na unutarstranačkim izborima. Boris Johnson je bio gradonačelnik Londona te šef diplomacije. Obavljajući te funkcije posjetio je i Hrvatsku u 2016. godine. “Veselim se danu kada ću moći otići u svoju trgovinu u Londonu i kupiti Dingač i Pošip.…
"Inspektor sjedi za stolom"

"Inspektor sjedi za stolom"

Njihova lica i imena ne zna nitko, neočekivano posjećuju ugostiteljske objekte, obično u špici. Naprave narudžbu, ručaju, plaćate i odu, bez privlačenja pažnje. Nemoguće je znati kada će vaš restoran posjetiti stručnjak, a posjetiti će ga više puta. Upravo govorimo o stručnjacima Michelin Guide. Ne kažemo ovo bez razloga, jer žurimo čestitati restoranima Zadra Foša…

O nama

Mi smo tvrtka za pružanje usluga na tržištu nekretnina u Hrvatskoj. Sjedište nam je u gradu Zadru i specijalizirali smo se za nekretnine na području Dalmacije.

Naglašavamo prednosti imovine koja se razmatra i skrećemo pozornost na njezine nedostatke. Ali što je najvažnije, ostajemo Vam na raspolaganju i nakon kupovine. Svako pitanje upravljanja nekretninama rješavamo u kratkom vremenu i s istom brigom kao da tražimo savršen dom za sebe.

Pronađite svoju nekretninu

Redovito obnavljamo popis nekretnina u ponudi kako biste lako i brzo pronašli ono što tražite.

Pročitajte i pogledajte naš blog

Pozivamo Vas da pročitate i pogledate naš blog, gdje ćete pronaći korisne informacije i zabaviti se.

Saznajte više o našim uslugama

Nudimo Vam kompletnu ponudu usluga koja će Vam olakšati i ubrzati kupovinu i prodaju nekretnine, pa i više.

Pregled video pozivom

Pregledajte nekretninu putem video poziva kako biste vidjeli stvarno stanje i provjerili ono što Vas najviše zanima.

Nudimo Vam visoku razinu usluge

Nazovite nas za besplatne kozultacije na +385 91 614 19 15

Naše prednosti

Usluge

Pružamo Vam sve potrebne usluge kako biste kupili ili prodali Vašu nekretninu brzo i lako. Saznajte više na našoj stranici o uslugama.

Ponuda

Nudimo Vam probranu ponudu kvalitetnih nekretnina ili pronalazimo nekretninu prema Vašim željama. Saznajte više na našoj stranici s ponudama.

Ugled

Naš cilj je da Vam omogućimo da postignete najveću moguću vrijednost za Vaš novac ili nekretninu. Saznajte više na stranici o nama.

Još imate pitanja?

Kontaktirajte naše agente

Naši agenti će Vam pružiti profesionalnu uslugu oko kupovine ili prodaje nekretnine. Posjetite naš ured u Zadru i obratite nam se s povjerenjem.

Hrvatska

otoka

obale

sunčanih sati

zrak ljeti

more ljeti