Apartman u Vinjecu

Opis nekretnine

#ZD0022VNRC

“… nastanio se u malom hrvatskom selu, kupio kuću sa zemljištem, postavio vrt sa zelenim arkadama i cvjetnim gredicama i stvorio malo jezero s vodenim ljiljanima, koje je volio slikati.” A kako ćete provoditi vrijeme kod kuće na plaži?

Stambena zgrada je ukupne površine 600 m², ima 4 odvojena stana koji se nalaze u blizini Zadra, u mjestu Vinjerac i imaju veličanstven panoramski pogled iz prozora. Sve sobe imaju nezaboravan pogled na more, planinu Velebit i nacionalni park Paklenica. Ovaj je pogled uistinu nezaboravan, a fotografije ne mogu do kraja dočarati ljepotu.

Vlasnik, u isto vrijeme i izvođač radova na zgradi, zadržao je klasični oblik građevine, ali pružio je sve potrebno za suvremeni život.
– Nema boje, kažete, i bit ćete apsolutno u pravu. Stanovi su uređeni i spremni za život. Ali nemojte suzdržavati svoju želju, ako zaista želite osobni interijer. Pomažemo pri odabiru izvođača i materijala.

Kuća se nalazi blizu centra Vinjerca, nekoliko minuta hoda od poznatog restorana jedinstvenih recepata i 100 metara od plaže. Malo više opreza zimi za vrijeme vjetra, a ljeti bez ikakvih ograničenja i problema: more, sunce, plaža, jedrilice, domaća hrana i sva zabava u Zadru.

Vinjerac se nalazi u Zadarskoj županiji, 20-30 minuta vožnje od Zadra. Odmah do njega nalazi se staza, naravno, plaža, kao i nekoliko nacionalnih parkova. Jedan od njih, Nacionalni park Paklenica, uvršten je na UNESCO-ov popis svjetske baštine 2017. godine.

Dakle, u prodaji su dva dvosobna stana:
Na katu: 175 m² – 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevni boravak i kuhinja, terasa, 2 parkirna mjesta.
Prizemlje: 64 m² – 2 spavaće sobe, 1 kupaonica, dnevni boravak i kuhinja, balkon, 1 parkirno mjesto.
Obratite pažnju na nedvojbenu prednost. Cijena oba stana je niska u usporedbi s ostalim nekretninama u Vinjercu jer stanovi su u prodaji izravno od investitora.

#korisno

/// Pri kupnji bilo koje nekretnine u Hrvatskoj državljanin treće zemlje može dobiti “privremeni boravak” i živjeti jednu godinu.

/// Godišnji porez na nekretnine se ne plaća, a tvrtka je prilika za generiranje prihoda od ulaganja.

/// Porez na promet nekretnina plaća se po stopi od 3% na tržišnu vrijednost nekretnine u trenutku nastanka porezne obveze.

/// Zadarska regija:
* more – sunce ljeti, skijanje zimi;
* plaže za pse, pijesak, šljunak, otoci;
* surfanje, vlastita “Ibiza”, luka;
* Međunarodna zračna luka, morska komunikacija, Italija nasuprot;
* visoki stupanj sigurnosti života;
* od starijeg kamenog doba, preko Rimljana, pa sve do danas;
* rodni kraj Luke Modrića;
* i na kraju, ili prvo – vino, sir i riba.

Opis:

Oznaka nekretnine:
6678
Status nekretnine:
Prodaja
Vrsta nekretnine:
Lokacija:
Vinjerac
Sobe:
2
Kupatila:
1
Površina:
63.97 m²
Parkirališna mjesta:
1
  • Objavljeno:
  • Obnovljeno:
  • 63.97 m²
  • 1 kupatila
  • 2 sobe
  • 1 parkirališna mjesta

Cijena:

110.000,00

Informacije o agentu