Stanovi u stambenom kompleksu Mocire – Zadar (novogradnja)

Opis nekretnine

#ZD0007ZDR

Projekt se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera.

Zgrada 1 i Zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok Zgrada 3 ima jednu etažu manje. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex). Sve etaže biti će međusobno povezane dizalom u svakoj zgradi – od podzemne garaže do krovne terase. Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more!

Površine stambenih jedinica su u rasponu od 23 do 103 m2, od garsonjera do stanova sa 3 spavaće sobe. Kupcu će se omogućiti preinake unutar stambenog prostora do određene faze izgradnje sa ciljem što veće usklađenosti sa željama i potrebama. Pri planiranju stanova naglasak je bio na funkcionalnom rasporedu prostorija i što većoj iskoristivosti stambenog prostora.

U podzemnoj etaži će se nalaziti skupna garaža sa preko 70 parkirališnih mjesta u koju se ulazi preko dvotračne rampe, dok je u posjedu zgrada još dodatno preko 50 parkirališnih mjesta. Svim stanbovima su dodijeljeni parkirališni Pješački ulazi u stambene dijelove zamišljeni su sa zelenog areala oko kojeg tri zgrtade tvore prsten otvoren prema jugozapadu što je sunčana strana i strana orijentirana prema moru. Okoliš će se urediti dijelom kao ukrasni vrt i dječje igralište, a dijelom kao parkirališna površina.

Cijene slobodnih stanova po m2 su u rasponu od 1.795,00 do 2.525,00 Eura a površine od 23,79 do 103,39 m2.

Očekivani završetak gradnje stambenog kompleksa je kraj 2019.g.

Opis:

Oznaka nekretnine:
6280
Status nekretnine:
Prodaja
Lokacija:
Zadar
  • Objavljeno:
  • Obnovljeno:
  • kupatila
  • sobe
  • parkirališna mjesta

Informacije o agentu